Tret de sortida a les celebracions del Dia Mundial dels Drets Humans a Sabadell organitzades pel Síndic

Aquest dijous, 20 de novembre, els estudiants de Sabadell participaran el l’acte “Celebrem el Dia dels Drets dels Infants!” a Fira Sabadell

Aquesta setmana comencen els actes de celebració del Dia Mundial dels Drets Humans a Sabadell que, com ja és tradicional, organitza el Síndic municipal de Greuges, Josep Escartín. Com a novetat, aquest any el tret de sortida dels actes commemoratius començaran aquest dijous, 20 de novembre, Dia Mundial dels Drets dels Infants. Els estudiants de Sabadell seran precisament els encarregats de participar en un acte organitzat conjuntament amb l’Ajuntament i que tindrà lloc a Fira Sabadell, a les 10h. Es tracta d’un concurs centrat en el coneixement dels Drets Humans que comptarà amb la participació de 6 centres escolars de la ciutat. SMATSA, patrocinadora de l’acte, premiarà amb un val de 500 euros l’escola guanyadora, que destinarà a l’entitat de cooperació o de defensa dels Drets Humans que prèviament hagi escollit.

El 10 de desembre, els principals actes commemoratius

Dimecres 10 de desembre tindran lloc els principals actes commemoratius del Dia Mundial dels Drets Humans a Sabadell. Al matí (0:30h), a la seu social de Salut Mental Sabadell, se celebrarà una taula rodona sobre la protecció dels Drets de les persones del col·lectiu de salut mental i com podem garantir la seva protecció des de diferents àmbits professionals. Neus Pujal, Fiscal en cap de Sabadell; M. Teresa Puig, Vicedegana del Col·legi d’Advocats de Sabadell; Marta Farrès, Regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sabadell i un representant del sector financer seran els encarregats de donar les claus en aquest sentit. L’acte, que serà moderat pel Síndic Josep Escartín, comptarà amb la presència d’Anna Maria Montseny, presidenta de Salut Mental Sabadell, que s’encarregarà de la benvinguda.

L’acte principal de la jornada, organitzat conjuntament pel Síndic municipal de Greuges i l’Ajuntament de Sabadell, tindrà lloc al vespre (19h) a la Casa Duran. La ponència d’enguany se centrarà en la Jurisdicció Universal com a eina contra la impunitat i serà impartida per Aitor Martínez, responsable de projectes i advocat de la Fundació Internacional Baltasar Garzón. La presentadora de l’acte serà Assumpció Vilà, Síndica de Greuges de Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.