Sabadell acull aquest dimecres una trobada del Fòrum de Síndics de Catalunya

L’acte, que està promogut pel Síndic en funcions, Josep Escartin i el Fòrum de Síndics i Defensors locals de Catalunya, acollirà a la ciutat síndics i defensors locals d’arreu del país

Sabadell, 11 d’abril de 2016. El Síndic Municipal de Greuges de Sabadell en funcions, Josep Escartin, conjuntament amb el Fòrum de síndics, síndiques, defensors i defensores locals de Catalunya organitzen aquest dimecres una trobada per debatre sobre equitat, responsabilitat jurídica i transparència d’aquestes figures. Més de 25 síndics i defensors locals i els seus equips de suport visitaran la ciutat per debatre i buscar sinèrgies entorn d’aquests temes.

L’acte es durà a terme a la Casa Duran de Sabadell i comptarà amb les ponències de Juli Ponce, catedràtic de Dret Administratiu a la UB, Laura Díez, catedràtica de Dret Constitucional de la UB i de David Cabezuelo, secretari general de l’Ajuntament de Sabadell. Jesús Sànchez Lambas, fundador de Transparència Internacional, serà l’encarregat de dur a terme la sessió dedicada a la Transparència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.