Més de 500 estudiants “marquen un gol” a la vulneració dels Drets Humans a Sabadell

Aquest matí, la primera plantilla del conjunt arlequinat ha participat en l’acte commemoratiu del Dia Mundial dels Drets Humans, “Marca un gol a la vulneració dels Drets Humans”, que ha impulsat el Síndic i l’Ajuntament. Els actes commemoratius continuen aquest dimecres amb la ponència sobre el Dret a l’habitatge de la directora del Servei de Mediació en Habitatge de Càrites Diocesana de Barcelona, Carme Trilla

Més de 500 estudiants de diverses escoles de la ciutat s’han donat cita aquest matí a Can Balsach en l’acte organitzat pel Síndic Municipal de Greuges de Sabadell i l’Ajuntament per commemorar el Dia Mundial dels Drets Humans. L’acte, que portava per títol “Marca un gol a la vulneració dels Drets Humans”, ha comptat amb la participació de la primera plantilla del Centre d’Esports Sabadell i d’Àngel Lacalle, director de La Marató de TV3. Els estudiants han llegit diversos articles de la Declaració Universal dels Drets Humans i els jugadors del conjunt arlequinat han fet un “xut” simbòlic per “marcar un gol” a qualsevol vulneració d’aquests Drets Humans.

L’acte, que ha estat presentat pel showman i animador Pep Callau, ha repassat també la tasca duta a terme per les escoles participants en la XES (Xarxa Educativa Solidària), impulsada per l’Ajuntament de Sabadell i la Diputació de Barcelona, durant el curs passat.

 

Els actes del Dia Mundial dels Drets Humans continuen dimecres

Com ja és habitual, el Síndic Municipal de Greuges organitza també una conferència en el marc del Dia Mundial dels Drets Humans. Enguany, Carme Trilla, economista i directora del Servei de Mediació en Habitatge de Càrites Diocesana de Barcelona, pronunciarà aquest dimecres 12 de desembre a les 19 hores la ponència “El Dret Humà i Constitucional de l’habitatge; Situació actual”. Prèviament, representants de diferents sectors socials de la ciutat faran la lectura de 10 Drets Humans. L’acte serà moderat pel periodista sabadellenc Joan Brunet i tindrà lloc al Casal Pere Quart.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.