Els Síndics locals de Sabadell, Terrassa i Sant Cugat tanquen el cicle de conferències sobre Drets Humans a Sabadell

“Polítiques socials i Drets Humans” és el títol de la ponència que ahir dijous va presentar Joan Subirats, doctor en ciències econòmiques i membre de l’IGOP-UAB en el marc del cicle organitzat pels síndics vallesans

Lluís M. Corominas, vicepresident primer del Parlament, va clausurar l’acte

SABADELL, 21 DE SETEMBRE DE 2012 | El cicle de conferències sobre Drets Humans, organitzat pels Síndics locals de Sabadell i Sant Cugat i la Síndica de Terrassa, va posar dijous punt i final a la ciutat de Sabadell. Des del passat mes de març, les tres ciutats vallesanes han acollit diverses ponències sobre Drets Humans.

Ahir va ser el torn de Joan Subirats, doctor en ciències econòmiques i membre de l’Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP-UAB), que va exposar la seva visió sobre les polítiques socials i la seva relació amb els Drets Humans. L’acte, que va tenir lloc al foyer del Teatre Principal de Sabadell, va reunir una cinquantena de persones.

La cloenda del cicle de conferències organitzat pels Síndics del Vallès, que enguany ha arribat a la seva segona edició, va anar a càrrec de lluís M. Corominas, vicepresident primer del Parlament de Catalunya, i Josep Escartín, Síndic Municipal de Greuges de Sabadell.

 

Sabadell, 21 de setembre de 2012

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.